Pilateslessen

 

Pilates is een eeuwenoude trainingsmethode voor het hele lichaam en bestaat uit een aantal oefeningen die meestal op een matje uitgevoerd worden. We gaan terug naar alle natuurlijke bewegingsvormen, terug naar de natuurlijke spierketens. Hierbij ontwikkelt u lange en sterke spieren en versterk u uw innerlijke stabiliteit.

De kracht van Pilates zit hem vooral in de eenvoud en combinaties van bewegingen. Zowel kracht, lenigheid als stabiliteit komen aan bod. Elk lichaamsdeel kan worden getraind, maar uiteindelijk gaat het om de rompstabiliteit. Dit zorgt ervoor dat u in het dagelijks leven bewuster bent van uw houding en van de spieren die voor stabiliteit van de wervelkolom zorgen.

Bent u nieuwsgierig?

Onze therapeuten Hester Lok – Heres en Jolijn Stoit verzorgen de Pilates lessen. Ze zijn expert op het gebied van de wervelkolom en kunnen daardoor hun kennis toevoegen aan de lessen.
Hierbij wordt gekeken naar het gehele lichaam en daarbij uw lichamelijke klachten.

Wilt u starten met Pilates en heeft u klachten? Dan raden wij u aan een intake te doen, zodat wij u goed kunnen begeleiden tijdens de lessen. Samen met die gegevens kunt u onder toeziend oog van onze specialisten trainen.

 

De lessen zijn op:

  • Woensdag 18:00 tot 19:00
  • Woensdag 19:00 tot 20:00

 

Locatie:

Cultureel centrum Teeuwland
Karel Doormanstraat 30, Hasselt

 

Aanmelden:

Om u aan te melden mag u contact opnemen via 038 4775370 of via lotte@fysiovdbosch.nl.

 

Met onderstaande button komt u op onze website en kunt u meer informatie vinden over de lessen en de tarieven.