Moestuin voor volwassenen

Locatie: De geschilde aardappel, Zomerdijk 106, Zwartsluis
Datum: Iedere woensdag
Tijd: 08:00 - 12:00

De geschilde aardappel is een restaurant, maar we organiseren er ook tal van leuke bijeenkomsten. Onder andere moestuin voor volwassenen.

Dit programma is voor iedereen, die het pure natuurlijke denken van deze stichting leuk vindt en wel zou willen bijdragen aan de verdere ontwikkeling daarvan. In principe krijgt iedereen  een stuk moestuin. Hier gaan we zaaien, planten, verzorgen en oogsten. We maken van de oogst prachtige nieuwe zelf bedachte gerechten. Deze bereiden we op een barbecue, in een hooikist, in een tajine of op een vuurtje. Aan het eind van het seizoen organiseren we een dag waar je voor al je vrienden en familie alternatieve zelf bedachte en zelf gekweekte gerechten maakt. De sfeer is country, gitaar en natuur.

Naast het tuinieren en koken, kun je ook hout bewerken (bijvoorbeeld een meubel maken), dingen met paarden doen of leren over geneeskrachtige of lekkere plantjes, die je overal zo maar in de natuur kunt vinden.
Aangezien het een erg rustgevend programma is, kan dit ook een prachtig programma zijn om tot jezelf te komen. Mooie gesprekken met ons of onderling helpen als je ergens tegenaan bent gelopen of een nieuwe stap wilt zetten. Alle oordelen en frustraties gaan eraf, zodat het vanaf nu helemaal op jouw manier kan gaan.