JONG! Zwartewaterland

Op deze pagina lees je alles over JONG! Zwartewaterland. Wij zijn het jongerenwerk in onze gemeente. We zijn er voor alle jongeren in Hasselt, Genemuiden en Zwartsluis.

Vier pijlers van het Jongerenwerk:

  • Ontmoeten
  • Sociale- en talentontwikkeling
  • Verantwoordelijkheid
  • Verbinding met de samenleving

Volg ons op Instagram en Facebook.

Wie zijn wij?

Bel of app: 06-25472404
Mail: e.schotkamp@zwartewaterland.nl

Hoi! Ik ben Erik. Sinds 1 december 2022 ben ik jongerenwerker in Zwartewaterland. Daarvoor was in militair en begeleidde ik jongens en meiden in hun opleiding tot onderofficier. Dat komt nu handig van pas bij mijn werk als jongerenwerker. Ik doe ook nog een opleiding toegepaste psychologie. Ook dat kan ik goed gebruiken bij het jongerenwerk. Ik ben een rustige persoon en kan goed luisteren. Zie je mij ergens in Zwartewaterland en wil je iets kwijt? Spreek me gerust aan. Bellen of mailen mag natuurlijk ook

Bel of app: 06-15278719
Mail: h.dejonge@zwartewaterland.nl

Hey! Ik ben Henk. Sinds 1 april 2023 werk ik als jongerenwerker in Zwartewaterland. Voorheen ondersteunde ik kwetsbare jongeren in een trainingshuis om zelfstandig te kunnen wonen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te voetballen, muziek te maken, mijn vrienden te zien en de natuur in te gaan. Ik kijk er enorm naar uit om jullie te ontmoeten en als het nodig is te helpen. Heb je iets op je hart of wil je een gezellig praatje maken? Laat je horen!

Aanbod

Young Leaders

Een positieve impact op jongeren, buurt en samenleving.

‣ Jongeren ontdekken hun talent en versterken hun vaardigheden
‣ Jongeren zetten zich in voor hun buurt of dorp en worden zo positieve rolmodellen
‣ Al 2.305 gecertificeerde Young Leaders door heel Nederland!
‣ Young Leaders is onderdeel van MDT en draagt bij aan een prettige samenleving.

 

Activiteiten

Wij organiseren activiteiten voor jongeren in de gemeente Zwartewaterland. Hiermee zetten we in op ontmoeten. Daarnaast willen wij jongeren ook motiveren om zelf activiteiten te organiseren. Wij zullen de jongeren dan helpen bij het organiseren van een activiteit.

 

Veel gestelde vragen

Neem contact op met één van de jongerenwerkers. Dit kan door te bellen, appen of mailen.