Jeugdgezondheidszorg GGD IJsselland

De jeugdgezondheidszorg van GGD IJsselland is er voor jou en je kind van zwangerschap tot en met middelbare school. Met al je vragen over opvoeden en opgroeien kun je bij ons terecht. Ook zorgen we dat je kind gezondheidsonderzoeken krijgt en geven we vaccinaties tegen besmettelijke ziektes. Meer informatie over de jeugdgezondheidszorg vind je op de website van GGD IJsselland.

Contact met de jeugdgezondheidszorg

Heb je een vraag over het opvoeden of opgroeien van je kind? Neem dan contact met ons op via www.ggdijsselland.nl/contactjeugdgezondheidszorg of bel ons op 088 – 443 07 02.  Als je voor 12.00 uur belt, belt de jeugdverpleegkundige je dezelfde dag terug.

Je kunt voor korte vragen of het wegen/meten van je kind terecht op ons inloopspreekuur. Bekijk de data en tijden van het inloopspreekuur op: www.ggdijsselland.nl/inloopspreekuur

CJG/consultatiebureau in Genemuiden

  • Elke woensdagmorgen van 8.30 tot 9.15 uur (niet in schoolvakanties).

CJG/consultatiebureau in Hasselt

  • Elke woensdagochtend van 8.30 tot 9.15 uur (niet in schoolvakanties)

CJG/consultatiebureau in Zwartsluis

  • Elke donderdagochtend van 9.00 tot 9.45 uur (niet in schoolvakanties)

Je kunt een afspraak meestal zelf verzetten via www.mijnkinddossier.nl. Lukt dit niet of wil je een nieuwe afspraak maken? Kijk dan op www.ggdijsselland.nl/contactjeugdgezondheidszorg of bel ons.

Betrouwbare en actuele informatie over opvoeden en opgroeien vind je op www.groeigids.nl

Wil je graag rechtstreeks appen met de jeugdverpleegkundige? Dat kan veilig via de app Signal. Vraag hiernaar op het op het consultatiebureau.

Kijk voor de adressen van onze locaties op www.ggdijsselland.nl/locaties