PGVZ

PGVZ biedt ambulante begeleiding in de gemeente Zwartewaterland. Ambulante begeleiding is voor iedereen die (tijdelijk) een steuntje in de rug nodig heeft, van jong tot oud. Bij elke hulpvraag denken wij graag met u mee!

Ambulante begeleiding

Ons team heeft ervaring en kennis op het gebied van Jeugd (SKJ registratie), Niet Aangeboren Hersenletsen (NAH), Autisme, Dementie, Lichamelijke beperkingen, Psychische problematiek, verstandelijke beperkingen en ondersteuning bij grote levensgebeurtenissen (zoals scheiding, arbeidsongeschiktheid of overlijden). De begeleiding kan gewoon bij u thuis plaatsvinden en kan bestaan uit individuele gesprekken, regelvermogen en dag structuur, gezinsondersteuning en begeleide omgang, administratie, het creëren van een zinvolle daginvulling, etc.

Voor ambulante begeleiding heb je een indicatie nodig, bijvoorbeeld een Jeugd indicatie, WMO-indicatie of een WLZ-indicatie. Het kan door middel van een PGB of particulier.

PGVZ

Naast ambulante begeleiding biedt PGVZ zorg en begeleiding op het gebied van huishoudelijke ondersteuning, thuiszorg en casemanagement dementie. PGVZ biedt ook wonen met zorg en dagbesteding.