ā€˜Wijs met Media voor ukkiesā€™

 

Jouw kleintje nou wel of niet op de tablet? En hoe lang dan? Inzicht in wat verstandig is, hoor je tijdens deze webinar.

 

De aantrekkingskracht tot een scherm en andere digitale apparaten is zelfs voor de allerkleinsten groot. Voor veel ouders kan dit ook aanvoelen als een uitdaging binnen de opvoeding. Een spelletje op de tablet, een filmpje op Netflix of Youtube Kids. De mogelijkheden zijn eindeloos en moeilijk meer weg te denken of zelfs uit te sluiten van ons leven. En is ook helemaal niet nodig maar hoe vind je een goed evenwicht in mediaopvoeding?

 

Wat kan en mag je je kindje aanbieden als het gaat om digitale media en welke zijn helpend en ondersteunend aan de opvoeding en de ontwikkeling van je kindje?Ā Allemaal vragen die veel ouders delen bij jonge kinderen maar ook bij oudere kinderen. Tijdens het online webinarĀ Wijs met Media, speciaal voor ukkies, heeft media-expert Andrea Kramp aandacht besteed aan deze onderwerpen. Met de handige tool de MediaDiamantĀ kregen de deelnemers tips en tricks om mediaopvoeding op een veilige en gebalanceerde manier toe te passen in het gezin om zo samen met en zonder media heel veel plezier te beleven.

 

Je kunt de webinar terugkijken

Je kunt Wijs met Media voor ukkies terugkijken wanneer het jouw uitkomt. De webinar staat tot xx online.