Op zoek naar jou! Activiteitenhelpers gezocht!

Wij zijn Jong! Zwartwaterland, het jongerenwerk in onze gemeente. Wij zijn er voor alle jongeren in Hasselt, Genemuiden en Zwartsluis. En wij zijn op zoek naar vrijwilligers die een bijdrage willen leveren aan het jongerenwerk in onze gemeente.

 

ā€œIT TAKES A VILLAGE TO RAISE A CHILDā€

Clinton, H. R. (1995)

Door zichtbaar te zijn in de kernen willen we jongeren ontmoeten Ć©n helpen we jongeren elkaar te ontmoeten. We ondersteunen jongeren in hun sociale ontwikkeling en helpen hun talenten te ontdekken. We gaan met ze in gesprek! Over wat er speelt, maar ook over hunĀ  verantwoordelijkheden. We proberen met verschillende activiteiten en plekken jongeren in onze samenleving een leuk en veilige plek te bieden.

 

Wil jij een positieve invloed hebben op het leven van jongeren en bijdragen aan een fijne samenleving?

Meld je dan aan voor onze vrijwilligerspool en help mee bij het organiseren of het ondersteunen van activiteiten voor het jongerenwerk!
Of je nu een handje wilt helpen bij een gave activiteit, een creatieve workshop wil leiden, culinaire activiteiten op touw wil zetten of wil meedenken en meedoen in projecten, jouw inzet maakt het verschil!

Samen kunnen we jongeren ondersteunen, inspireren en ze een plek geven waar ze zich kunnen ontwikkelen en plezier kunnen maken.

Vragen of wil je meer weten?

Erik Schotkamp
T. 06-25472404
E. e.schotkamp@zwartewaterland.nl

of

Henk de Jonge
T. 06-15278719
E. h.dejonge@zwartewaterland.nl