Zwartewaterland Panna Champions 2024!

Voorrondes

  • 24 juli Zwartsluis
  • 25 juli Hasselt
  • 26 juli Genemuiden

Finales

  • 28 augustus Hasselt

Jongerenwerk Organiseert Eerste Editie van ‘Zwartewaterland Panna Champions’

Zwartewaterland – Het jongerenwerk van Zwartewaterland kondigt met trots de eerste editie van de ‘Zwartewaterland Panna Champions’ aan. Deze zomer strijden jongeren in drie leeftijdscategorieën om de felbegeerde titel van Panna Champion 2024. De voorrondes vinden plaats op 24, 25 en 26 juli, gevolgd door een spannende finale op 28 augustus in Hasselt.

Leeftijdscategorieën en Voorrondes

De competitie is opgedeeld in drie leeftijdsgroepen: 8 t/m 11 jaar, 12 t/m 15 jaar, en 16 t/m 20 jaar. De voorrondes worden gehouden in verschillende locaties binnen Zwartewaterland:

  • 24 juli: Zwartsluis (Sportkooi Cingellanden 1)
  • 25 juli: Hasselt (Skatebaan naast de sporthal)
  • 26 juli: Genemuiden  (Pannakooi Tagbos)

Finale in Hasselt

De finale, waar de beste teams uit de voorrondes het tegen elkaar opnemen, zal plaatsvinden op 28 augustus in Hasselt. Hier zullen de jonge talenten hun beste moves en skills tonen om uiteindelijk gekroond te worden tot de Zwartewaterland Panna Champion van 2024. De finales vinden plaats op de oude skatebaan in Hasselt, naast de van der Breggen Sporthal.

 

 

Aanmelden en Meedoen

Aanmelden kan eenvoudig door de QR-code op de poster te scannen of je via onderstaande link op te geven. Voor alle vragen rondom Panna Champions 2024 kan je contact opnemen met jongerenwerker Henk de Jonge via het e-mailadres h.dejonge@zwartewaterland.nl. Ook kan je hem een whatsapp bericht sturen of bellen via 0615278719.

https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=oPhxaizkeU6-zODsx97ylDAhVmL6QDpNrnbtO9s81DVUREVFMUQ0VExTRU9TQTlYS09ZNkMwWU0xUi4u&origin=QRCode&qrcodeorigin=presentation

 

Let op! Alle informatie over het toernooi zoals speeltijden, spelregels etc ontvang je na de uiterlijke aanmeld datum (17 juli) op je mail.

Met dit evenement biedt het jongerenwerk een platform waar jongeren hun sportieve talenten kunnen ontwikkelen en laten zien, terwijl ze genieten van een leuke en competitieve sfeer. Zorg dat je erbij bent en strijd mee voor de titel!